» Terrazas Varietals Chardonnay, sticla 0.75 L

Terrazas Varietals Chardonnay, sticla 0.75 L

Terrazas

Avand o culoare galben palida, Terrazas de los Andes Chardonnay are o placuta aroma fructata si o prospetime desavarsita.


Disponibilitate: In stoc
Ti-ar mai placea si:
Vin Cloudy Bay, Sauvignon Blanc, sticla 0.75 L
Cloudy Bay produce Chardonnay si Pinot Noir, dar portstindardul acestei podgorii ramane Sauvignonul ..
139.9 Lei
Cape Mentelle Semillon Sauvignon Blanc, sticla 0.75 L
Cape Mentelle Sauvignon Blanc Semillon este produs din struguri recoltati in zona Wallcliffe a podgo..
97.9 Lei
Altos Del Plata Chardonnay, sticla 0.75 L
Avand o culoare galben palida, Altos del Plata Chardonnay are o placuta aroma fructata si o prospeti..
64.9 Lei

Terrazas Varietals Chardonnay, sticla 0.75 L

Premizele recunoasterii internationale de care se bucura acum podgoria din Vistalba, Mendoza, au fost datorate unei intalniri neasteptate: vizitand Argentina, in 1990, Pierre Lurton, presedintele “Chateau Cheval Blannc” – renumita podgorie din Saint-Emilion, regiunea Bordeaux (recunoscuta ca fiind “Premiers Grands Crus Classes A) – a avut revelatia unei intalniri cu un pahar de vin de la Las Comquertas, podgoriile Terrazas de los Andes, plantate in Vistalba, Mendoza. Gustand vinul lor din soiul Malbec, Lurton a fost surprins de calitatea vinului crescut pe aceste pante muntoase si a avut viziunea fuziunii intre Saint-Emilion, un Grand Cru, si acest produs al unei altitudini inalte de pe pantele Anzilor. Astfel a luat nastere Le Cheval des Andes, de altfel unica asociere pe care nobilul Cateau Cheval Blanc a gasit de cuviinta sa o lanseze. Podgoriile Vistalba se afla pe un sol unic, nisipos-argilos cu baza de piatra la adancime, la o altitudine de peste 1000 m. Irigarea se face datorita raurilor provenite de pe versantii ce marginesc platoul pe care se afla podgoria iar temperatura este foarte placuta in cursul zilei, cu scaderi semnificative catre amurg si pe cursul noptii datorate brizei venite de pe culmi. Soiurile cultivate sunt: Malbec, Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc si Petit Verdot.

Avand o culoare galben palida, Terrazas de los Andes Chardonnay are o placuta aroma fructata si o prospetime desavarsita.

Caracteristici

Contine: alcool 14.2%

Ambalajul contine: 750 ml

Tara de Origine: Argentina

Fabricant: Las Comquertas Vineyard, Lujan de Cuyo, Mendoza

Va rugam sa va inregistrati pentru a putea adauga un comentariu

Comentarii anterioare

Produse recomandate:
Kaiserdom Hefeweissbier
Kaiserdom Hefeweißbier este o bere nefiltrata; cu un “contur” delicat fructat, ce ..
9.9 Lei

Acest site a fost construit in cadrul proiectului “Implementarea unor sisteme informatice de comert electronic si plati electronice securizate in scopul cresterii productivitatii firmei” realizat prin POS CCE 2007-2013, Axa prioritara III “Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor pentru sectoarele privat şi public”, Domeniul Major de Interventie 3: Sustinerea E-Economiei, OPERAŢIUNEA 2: “Sprijin pentru dezvoltarea sistemelor de comert electronic si a altor solutii on-line pentru afaceri.“
Pentru mai multe informaţii despre programele cofinanţate de Uniunea Europeană, puteți accesa www.fonduri-ue.ro
Conținutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Copyright © 2018  www.gourmet-online.ro. Toate drepturile rezervate.