» Rougie Sarlat, Grasime de gasca 320g

Rougie Sarlat, Grasime de gasca 320g

Rougie Sarlat

Grasimea de gasca sau de rata era folosita in Evul Mediu in special in zona de cultura evreiasca, deoarece acestia nu aveau dreptul, din motive religioase sa foloseasca grasimea de porc sau untul. Mult mai recent, datorita proprietatilor mai bune si faptului ca se dovedeste mai sanatoasa decat grasimea de porc, au patruns in bucataria Franceza – probabil favorizata si de renumele tot mai mare pe care il castiga foie gras-ul. Aceasta grasime Rougie Sarlat este dublu filtrata si decantata, pentru a fi exceptional de pura.


Disponibilitate: In stoc
Ti-ar mai placea si:
Rougie Sarlat, Grasime de rata 320g
Grasimea de gasca sau de rata era folosita in Evul Mediu in special in zona de cultura evreiasca, de..
19.9 Lei
Rougie Sarlat, Bloc de Foie Gras de gasca 145g
Brandul Rougie Sarlat apartine astazi divizei de Gastronomie a grupului Euralis Food Division, dar n..
84.9 Lei
Rougie Sarlat, Mousse de 50% Foie Gras de gasca 320g
Acest Mousse de Foie Grass se pregateste cu 50% bucati fois gras de gasca, vin de Porto si condiment..
94.9 Lei

Rougie Sarlat, Grasime de gasca 320g

Brandul Rougie Sarlat apartine astazi divizei de Gastronomie a grupului Euralis Food Division, dar numele Rougie, nu numai ca are o bogata traditie in privinta productiei de foie gras, firma a fost infiintata in 1875, dar a reusit dealungul timpului sa se mentina in atentia cunoscatorilor in aceasta fina specialitate gastronomica.  In Franta, Rougie acopera 15% din consumul pe acest tip de produs, iar international 98% din productia Rougie se distribuie pe canalul lanturilor de restaurante si hoteluri si doar 2%, este distribuit pe canalul de bacanii specializate pe produse si bauturi fine.

Grasimea de gasca sau de rata era folosita in Evul Mediu in special in zona de cultura evreiasca, deoarece acestia nu aveau dreptul, din motive religioase sa foloseasca grasimea de porc sau untul. Mult mai recent, datorita proprietatilor mai bune si faptului ca se dovedeste mai sanatoasa decat grasimea de porc, au patruns in bucataria Franceza – probabil favorizata si de renumele tot mai mare pe care il castiga foie gras-ul. Aceasta grasime Rougie Sarlat este dublu filtrata si decantata, pentru a fi exceptional de pura.

Caracteristici

Ambalajul contine: 320 g

Tara de Origine: Franta

Termen de valabilitate: 4 ani

Va rugam sa va inregistrati pentru a putea adauga un comentariu

Comentarii anterioare

Produse recomandate:
Kaiserdom Hefeweissbier
Kaiserdom Hefeweißbier este o bere nefiltrata; cu un “contur” delicat fructat, ce ..
9.9 Lei

Acest site a fost construit in cadrul proiectului “Implementarea unor sisteme informatice de comert electronic si plati electronice securizate in scopul cresterii productivitatii firmei” realizat prin POS CCE 2007-2013, Axa prioritara III “Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor pentru sectoarele privat şi public”, Domeniul Major de Interventie 3: Sustinerea E-Economiei, OPERAŢIUNEA 2: “Sprijin pentru dezvoltarea sistemelor de comert electronic si a altor solutii on-line pentru afaceri.“
Pentru mai multe informaţii despre programele cofinanţate de Uniunea Europeană, puteți accesa www.fonduri-ue.ro
Conținutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Copyright © 2016  www.gourmet-online.ro. Toate drepturile rezervate.